Over ons

Even kennis maken

Met trots mag ik zeggen dat de K9-horsewebshop wordt geleid door mij, Ashley van Megen-Brons. Voor sommigen waarschijnlijk een bekende naam in de paardensport. Ik ben namelijk een wedstrijdruiter en neem deel aan wedstrijden op internationaal niveau. Jarenlang ben ik sponsor amazone geweest van de K9-horse verzorgingsproducten. Op een dag kreeg ik het aanbod om de K9-horse verzorgingsproducten op mij te nemen en hiervoor een Nederlandse webshop op te zetten. Omdat ik zo enthousiast ben over alle verzorgingsproducten van K9, heb ik dit aanbod aangenomen.

Ik ben helemaal verweven in de paardenwereld. Zo heeft mijn vader een bedrijf in stalinrichting en beheer ik naast deze webshop nog een pensionstal: Stal Brons. Wij voeren de paarden, verzorgen ze en mesten de stallen uit. Als mensen willen, is het ook mogelijk dat wij hun paard trainen. Daarnaast heb ik nog eigen paarden die ik opleid voor de wedstrijdwereld of soms verkoop. Zoals je dus al leest, ben ik dag in dag uit bezig met paarden, de verzorging en de wedstrijdwereld.

De natuurlijke verzorgingsproducten van K9

Het sterkste punt van de K9-horse verzorgingsproducten is dat het altijd gaat om natuurlijke producten en ingrediënten die geen reactie geven bij de paarden. Er zitten nooit doping stoffen in verwerkt. Dit vind ik erg belangrijk bij verzorging van het paard. Als internationale ruiter wil ik mijn kennis hierover en ervaring hierin via deze webshop graag delen met andere ruiters.

Op dit moment is de webshop gericht op particulieren verkoop. Op langetermijn wil ik het webshopassortiment uitbreiden voor paardenstallen zodat zij via deze webshop grote hoeveelheden verzorgingsproducten in één keer kunnen kopen. Ik droom ervan dat deze K9-horse webshop de grootste paardenwebshop wordt in heel Nederland waarmee ik alle ruiters kan voorzien van de beste verzorgingsproducten. Voor alle producten die ik aanbied geldt dat ze FEI zijn goedgekeurd.

Specialist in paardenverzorging

Kwalitatief hoge en natuurlijke paardenverzorgingsproducten