Beste ruiter, welkom in de K9-horsewebshop: dé paardenwebshop met kwalitatief hoge en natuurlijke paardenverzorgingsproducten. Of je nou een recreatie ruiter of wedstrijd ruiter bent; in deze webshop vind je alle producten voor de beste verzorging van jouw paard.  

Deze webshop wordt gerund door ervaren ruiters. Hiermee ben je verzekerd van de beste verzorgingsproducten. Bij ons hoef je niet lang te wachten op je bestelling. Je hebt jouw bestelling binnen 2 á 3 werkdagen op de deurmat. Ons webshopassortiment bestaat uit de hoogkwalitatieve verzorgingsproducten van de verzorgingslijn K9: specialist in paardenverzorging.. We geven je hieronder graag meer informatie over ons assortiment. Zo kun jij gericht op zoek naar het beste verzorgingsproduct.

  • Voor glanzende manen, een prachtige staart en stralende vacht hebben wij de K9 paardenshampoos. Wil je de huid en haren voorzien van een langdurige, zijdezachte hoogglans? Verwen je paard na het wassen met een van de paardenconditioners. Bereid om wat extra verzorging te geven? Bekijk dan ons assortiment haarverzorgingsproducten.
  • Omdat wedstrijden en trainingen veel vragen van de benen van jouw paard hebben we speciale spier- en hoefverzorgingsproducten. Wij bieden jou drie spierverzorgingsproducten aan waarmee je je paard snel herstelt, kalmeert en verzorgt. Voor de hoefverzorging hebben wij een voedende Hoof Balm waarmee je de hoeven van jouw paard voedt en verzorgt in één behandeling.
  • In combinatie met de haarverzorgingsproducten kun je met de K9 stylingproducten jouw paard stylen voor die ene belangrijke wedstrijd. Of gewoon omdat je graag een mooi en verzorgd paard wil.
  • Naast de uiterlijke verzorging van jouw paard is het belangrijk dat je aandacht besteed aan de keerzijde van gezondheid van het paard. Namelijk bescherming tegen hoge Uv-straling en verzorging van wonden. Bescherm het paard met factor 50 zonnebescherming. Zo blijf je zonder zorgen genieten van de zonnige buitenritten. Voor de wondverzorging vind je in deze webshop de Wound Aid van K9: een antibacteriële zalf met helende werking.

Heb je vragen over bepaalde verzorgingsproducten? Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen ons mederuiters maar al te graag!